FORUMETE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nick...nick...nick..

nick...nick...nick.. Empty nick...nick...nick..

Mesaj  Admin C.tesi Tem. 19, 2008 2:22 pm

|..ѕσηѕυzLυкDα кαчвσLαй нαчαLLєяiiм..|

ѕєйDєй ѕσй вiiя яiicαм σLαcαк.. йσLυяѕυй..αяDιйα вαкмαDαй giiт

ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa koskocamaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya.

Çektim yüreğimin ipini, bitti!

Oyun bozan bir hayLazdım . .Biliyorum ama . .Oynamadığımız bütün oyunLarı Kıskanıyorum şimdi..

nE iLktiN neDe soN sefqiyLe doğduN nEfRetLe öLdün üsqüNüm cNm unuTuLdun / eheh x) /

heRqEs uNuddu qiTTi bEnde uNuddum herşeİ . . baRi sEn uNudma beNi x(

seFmeYe nİetLiysEn eii düşünmELisİn aqLamaI öqRenİb qüLmeİ biLmeLisİn.aşqh kumaR qibidiR diqqaT etmeLisin - oyNadııN zaR diiL biLmeLisin.

saBRetmeye deqeRsin . . seN ßenDe ßitaneSinN.

dostLarm wardı hayaLLerm qiBi..hayaLLerm wardı dostLarm qiBi..ikisi de yaLndı sefdiim qiBi..qosLern yaLndı nefretm qiBi..

Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Öyle Sandım..Rüyalarıma Da Gelmiyorsun ArTık;hayalmi,hayatmı;Yanıldım!

asLında herşeyin sorumLusu "aşk"tı yanİ herkEs aşk'a inandığı kadar hakLı.

uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!

Gidişini kabullenemememin kaderle, senle ilgisi yok.Benim kavgam kendimle,Bitişi yok bitişi bedeli bir bana, zararı hep bana hep bana.

hEm qidenedir bu şEhiR hem qeLecek oLana oda biRaz oyaLanıp qideR nasıLsa.

::.._GériLim_..::

Kân Kâybedîyør hayâtîm.Can Ceksîyør HayaLLerîm.Ya$amak Sør GeLîyør Artîk ßâna.Nêrde Hata Yâptîm Dîye Dù$ùndùkce ßatîyør Her Lîmanda GemîLerîm Gîdîyørum Ya$amak îstemîyørum Artîk Aranîzda.'' YanLî$ Hâyat Døgru Ya$anmas ''

bİR düş'Tüm kıRıLdım . . boşveRsEnE kİmİn umRundaImm xS

senİ hayatIn kuRaLLarıNa göRe diiL kaFama göRe yaşadIm. (:

hasRetimdİn şİmdiysE nefRetİmsİn - duY bunLaRı ; kaLBine işLesİn - söLesEne sEn nasıL biRisİn ^^

Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız SusuN.

SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. ruhum, bedenim sensiz! . . Eminim, mutLusundr ßnsiz..!

SnnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..!

öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım …

Ndn insanlar bu kdr acımasız, ndn dostun dşmanndn farksz, ndn kybdnce değrler anlaşlr, ndn güçLü hep duyguLrLa oynaşr?!

Kaybedilen Her Bi Öz!Sarfedilen Her bi Söz!Ağlamaklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm Oldu..Çözebilirsen Hadi Çöz..
Admin
Admin
Admin

http://forumete.eniyiforum.net

nick...nick...nick.. Empty nick

Mesaj  Misafir Cuma Ekim 03, 2008 11:19 pm

thank you...

Misafir
Misafir

- Similar topics