adminin doğum günü......
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: adminin doğum günü......
snin içn cezayı getircm
YOshy_€mo- Mesaj Sayısı : 14
schrei demiş ki:Bende Shakira'yı
bu daha çok ilgimi çekti :d bnde sana toiko hoteli getircm :d gerçi sna sadece bill de yeter...
Olmaz ben toplucak istiyorum
schrei- Mesaj Sayısı : 59
schrei demiş ki:Olmaz ben toplucak istiyorum
tomu Türkiye'ye getirirsem bna dawa fln açarlar sen bill le idare ediwer
koptum mzyyn Bu adı Küçük Nuriş denen tür karşı cinse zararlı olabilir
schrei- Mesaj Sayısı : 59
eee işte bn bille bi telefon çakarım anında burda ztn kerata bi alo dememe bakar elfcim ne zaman istersen çağrim billi ama tom asla olas...
batsın senin doğumgünün pek de önemli değil geri zekalı üyelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
www.heps1.net demiş ki:batsın senin doğumgünün pek de önemli değil geri zekalı üyelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence forum kurallarına uy ve terbiyeli ol! şansını fazla zorlama özelliklede admin konusunda cnm tamam mı? admin yok die forumu sahipsiz sanma adminin yetkilerini kullanabilirim:D söylemek istediğimi anladın heralde şimdi senin bu söylediğini ciddiye almıyorummmmmm
zeynep- Mesaj Sayısı : 81
yaa özür dilerim abim girmiş siteye o böyle demiş herkesten özür dilerimzeynep demiş ki:www.heps1.net demiş ki:batsın senin doğumgünün pek de önemli değil geri zekalı üyelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence forum kurallarına uy ve terbiyeli ol! şansını fazla zorlama özelliklede admin konusunda cnm tamam mı? admin yok die forumu sahipsiz sanma adminin yetkilerini kullanabilirim:D söylemek istediğimi anladın heralde şimdi senin bu söylediğini ciddiye almıyorummmmmm
www.heps1.net demiş ki:yaa özür dilerim abim girmiş siteye o böyle demiş herkesten özür dilerimzeynep demiş ki:www.heps1.net demiş ki:batsın senin doğumgünün pek de önemli değil geri zekalı üyelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
abinde senn gbi denyo heralde...
admin küfür yazmaaa
cnm saygı kurallarına uyyy:D
zeynep demiş ki:admin küfür yazmaaa
küfür mü yazdım bn şimdi ???
yha küfür sayılmasada hakaret denyo dimi kardeşim. ayıp oluo bi admin olarak üyelere hakaret etmek hadi ben yazsam neyse sen sölemek istediklerini bana söle ben yazim sana yakısmıo
...
...
zeynep demiş ki:yha küfür sayılmasada hakaret denyo dimi kardeşim. ayıp oluo bi admin olarak üyelere hakaret etmek hadi ben yazsam neyse sen sölemek istediklerini bana söle ben yazim sana yakısmıo
...
tamam artık sna sölerim ...
adminin doğum günü
oooo işin içine küfür kelimesini nerden girdi yhaa parantez içinde "kurallara uyalım"
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası