sbs acıklandı
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
sbs acıklandı
sbs acıklandığına göre isteyenler buraya sbs puanlarını sınıf puanlarıyla birlikte yazabilirlerr:D
zeynep- Mesaj Sayısı : 81
Geri: sbs acıklandı
zeynep demiş ki:sbs acıklandığına göre isteyenler buraya sbs puanlarını sınıf puanlarıyla birlikte yazabilirlerr:D
bnm 412...
kusura bakma admin a a sende birz ineksin heee çaktırmıon demiii çakallll:D
zeynep demiş ki:kusura bakma admin a a sende birz ineksin heee çaktırmıon demiii çakallll:D
hee ineğim ztn mal mal edebiyat yazılısına çalışan bn deilim ...
kendinle beni karıstırıosun galiba ben edebiyata hiç çalısmadım sen türkceye calısmısındır yanlıs hatırlıosun:D sözel derslerden mal mal çalıstığım tek ders tarih2, yazılısıydı
...
...
zeynep demiş ki:kendinle beni karıstırıosun galiba ben edebiyata hiç çalısmadım sen türkceye calısmısındır yanlıs hatırlıosun:D sözel derslerden mal mal çalıstığım tek ders tarih2, yazılısıydı
...
sen hangi dersten 1 almıştın karnede sınawa girmeden önce edebiyata çalışmıo muydun
Admin demiş ki:zeynep demiş ki:kendinle beni karıstırıosun galiba ben edebiyata hiç çalısmadım sen türkceye calısmısındır yanlıs hatırlıosun:D sözel derslerden mal mal çalıstığım tek ders tarih2, yazılısıydı
...
sen hangi dersten 1 almıştın karnede sınawa girmeden önce edebiyata çalışmıo muydun
yok cnm dil anlatımdı o ayrıca onada oturup ineklediğimi kimse söyleyemez
...
incix demiş ki:sbs puan 389
sınıf puan 394 mü ne o civarlarda
way iiimiş puanın nerden sen hangi okul??
1 sayfadaki 1 sayfası